Navigatie

Wie zijn wij

Wij zijn René en Anita Mulder. In 2006 zijn wij begonnen met Muldershobbie in Hippolytushoef. Vanaf 2015 zijn wij verhuisd naar Heerhugowaard en daar zijn wij onder de naam Wol en Wol verder gegaan. Onze winkel heeft door de jaren heen een enorme groei doorstaan. Wij verkopen garens van onder andere: Phildar, Durable, Stylecraft, Scheepjes.

Het handwerken heeft er bij mij altijd al ingezeten. Ik vind het leuk om te creeëren. Het is een heerlijke ontspanning. 

Ik deel graag mijn passie en liefde voor handwerken met jullie. In de winkel en de webshop vind je mijn liefde voor het handwerken terug. Door de workshops en wolcafés hoop ik mensen te kunnen inspireren en enthousiast te maken voor breien en haken. Er is zoveel mee te doen, truien, baby artikelen, dekens, knuffels. Voor iedereen is er wel wat te verzinnen.

Mocht u vast zitten in uw patroon en het echt even niet meer weten hoe een bepaalde steek gaat, kunt u altijd langskomen voor advies en een kopje koffie of thee. We helpen u graag weer verder. Het leukste van mijn winkel en webwinkel is het persoonlijke contact met de klanten. Het praten en delen van de hobby. En natuurlijk alle prachtige kleuren om mij heen van al die heerlijke bolletjes wol.....

Heel veel creativiteit en plezier toegewenst!

Kom gerust eens langs....

Vriendelijke groet;

René en Anita Mulder

© 2019 - 2020 wol-en-wol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel