Ruilen en Retourneren

In onze webwinkel kan je eenvoudig betalen met iDeal. 

Wil je via een éénmalige bankoverschrijving betalen, dan kan dat uiteraard ook.

Bij overschrijving maak je het orderbedrag over op onze rekening

IBAN:   NL 34 ABNA 0447 2650 08 ten name van Muldershobbie te Heerhugowaard.

Als u het geld overmaakt vermeld dan duidelijk bij de omschrijving uw factuurnummer en naam.

Het bedrag dient binnen 14 dagen op onze rekening te staan. Als het binnen de gestelde tijd niet op onze rekening staat dan wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

 

Heeft u uw project af en nog een bolletje over............. Dan mag deze altijd binnen 4 maanden na aankoop retour worden gezonden. Het bolletje moet dan nog wel in oorspronkelijke en nette staat zijn.

De retourkosten voor het terugzenden van uw bolletje wol zijn voor uzelf. Geef van te voren wel even aan dat u een bolletje retour stuurt en welke bol, zodra deze dan bij ons binnen is retourneren wij het bedrag van uw bolletje wol.

Let wel: Stuur ons voor u iets terug stuurt even een mailtje met de reden waarom iets retour komt en het aantal en product.

 

Wilt u uw gehele order retour sturen omdat deze niet voldoet dan is dit mogelijk maar bedenk wel de retourkosten voor het verzenden zijn voor uzelf. Houdt er ook rekening mee dat de kleur die u besteld via een foto kan afwijken van de uiteindelijke kleur die binnen komt omdat een foto altijd de kleur vertekend. Een volledige bestelling retour zenden moet altijd binnen de gestelde termijn van 2 weken na aankoop van uw bestelling en met een mail vooraf. Zodra uw volledige bestelling weer bij ons binnen is in goede staat krijgt u uw aankoop bedrag weer retour gestort op uw rekening.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over uw aankoop neem altijd eerst even contact met ons op.

Iets omruilen kan natuurlijk altijd maar de retourkosten en de opnieuw te sturen verzendkosten zijn ten alle tijden voor uzelf!

 

IBAN: NL 34 ABNA 0447 2650 08 t.n.v. Muldershobbie te Heerhugowaard

BIC code: ABNA NL 2A

KvK nummer: 68938756

BTW nummer: NL857656752B01